Nieuw teamlid en organisatietalent

Petra van Straaten

Naast samenwerken met een aantal financiële- en verhalenpartners, hebben we ook een teamleden die (vrijwillig) een bijdrage aan hoiUtrecht leveren. Denk aan onze verhalenmakersverspreiders en een aantal vrijwilligers, zoals Josje en Karin die ons respectievelijk helpen met redactie en fondsen werven.

Even voorstellen

Vandaag mogen we jullie voorstellen aan ons nieuwe teamlid: Petra van Straaten. Deze Utrechtse alleskunnner is actief voor onder andere stichting Taal doet meer. Ook staat ze met een aantal mensen aan de vooravond van de stichting Ruimte voor verschil. En het oprichten van haar eigen bedrijf: In het oog.

Een aantal teamleden van hoiUtrecht kwam Petra telkens opnieuw tegen. Haar enthousiasme en betrokkenheid is opmerkelijk en werkt aanstekelijk. Ze zet haar kennis en netwerk in, denkt mee over ontwikkelingen en mogelijkheden en organiseert graag evenementen voor stichtingen, sociale projecten en goede doelen.

Bemiddeling & Organisatie

En dat gaat ze nu ook voor hoiUtrecht doen. Petra hielp ons al door mogelijke hoofdpersonen aan te dragen. En momenteel is ze drijvende kracht achter de organisatie van de partnermiddag, die op donderdag 18 mei zal plaatsvinden.

Later in het jaar willen we samen met alle partners van hoiUtrecht nog een mooie en toegankelijke activiteit organiseren. Ook dan hopen we weer een beroep te mogen doen op de tijd en passie van Petra.

Voor alles wat ze heeft gedaan en doet zijn wij haar nu in ieder geval al hartstikke dankbaar. Petra, van harte welkom in ons team en bedankt voor alles dusver!

Volgende
Vorige