hoiUtrecht Partnermiddag 18 mei

hoiUtrecht Partnermiddag

Het team van hoiUtrecht verwelkomt genodigde partners en relaties vanaf 13.30 bij Hooghiemstra Bedrijvencentrum. De Koepel op de zesde verdieping wordt ter beschikking gesteld door Bedrijvencentra Utrecht BV. En de catering wordt verzorgd door één van onze partners: Net ff Anders Lunch & Events.

Partners en andere genodigden

Naast de reeds bekende partners Zorgverslimming, Wijk & Co, U Onbeperkt, LFB, Solgu, Net ff Anders, DELA goededoelenfonds en de gemeente Utrecht, hebben we een aantal potentiële partners uitgenodigd. Zo maken we binnenkort bekend dat De Buurtcamping onze volgende VerhalenPartner is.

Ook hebben we een aantal media uitgenodigd, die verhalen hebben hergepubliceerd of van plan zijn dat op korte termijn te doen. Daarnaast hebben we een paar hoofdpersonen uitgenodigd die bezig zijn met het ontwikkelen van mooie en nieuwe initiatieven.

Stuk voor stuk vertegenwoordigen jullie organisaties die elkaar kunnen versterken. In dat opzicht zijn zij niet alleen relaties van hoiUtrecht, maar wellicht ook partners van elkaar. Nogmaals: we faciliteren deze kennismaking en samenwerking graag!

Hieronder informatie over het programma en locatie, bereikbaarheid en toegankelijkheid:

Programma

Deze partnermiddag is gericht op: kennismaking, uitwisseling en samenwerking. Om zo veel mogelijk kruisbestuiving tot stand te laten komen, hebben wij genodigde organisaties gevraagd met (minimaal) 3 personen te komen.

1330 Inloop
1400 Welkom
1415 Kennismakingsspel
1445 Pauze
1500 Verhalenworkshop (indien jouw organisatie een flyer – mag ook een oude zijn – heeft, gelieve t.b.v. de workshop een stuk of 10 mee kunnen nemen?)
1545 Pauze
1600 1 à 2 rondes voor kruisbestuiving, loopt over in borrel
1730 Uitloop (tot 1800) 

Deelname en aanmelding

Deelname is gratis.
I.v.m. catering vernemen wij graag voor donderdag 11 mei per mail of je aanwezig kunt zijn?

Locatie

Hooghiemstra Bedrijvencentrum
Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Hooghiemstra is met OV, fiets en auto goed bereikbaar.

Bus

Lijn 1: bushalte Willem van Noortstraat.
Lijn 7 of 55: bushalte Kleine Singel.

Fiets

Fietsen kunnen naast het gebouw in het fietsenrek.

Auto

De auto parkeer je het best in parkeergarage Grifthoek. Ingang is ter hoogte van Wittevrouwensingel 95, naast Huis & Hypotheek. Er zijn 5 invalideparkeerplekken en de voetgangersuitgang (ook voor rolstoelen) komt uit op Hooghiemstraplein.

Toegankelijkheid

Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelen en andere karretjes. Het mindervalidetoilet is niet op de 6e, maar op de 2e verdieping. We hebben in het programma ruime pauzes opgenomen, zodat iedereen ‘even kan gaan’.

Update

Inmiddels heeft de partnermiddag 2017 plaatsgevonden. Lees hier het verslag.

Volgende
Vorige