Verhalen maken

Elke organisatie kan inspirerende Utrechters voordragen om hun verhaal te vertellen op hoiUtrecht. Denk aan medewerkers, vrijwilligers, deelnemers of bekenden van de organisatie.

Samen met deze hoofdpersoon maken wij het verhaal. Op de pagina aanmelden als hoofdpersoon staat uitgelegd hoe een verhaal tot stand komt.

Komen er meerdere verhalen tot stand? Dan zetten wij de samenwerking graag om in een officieel partnerschap:

Partnerschap

VerhalenPartners zijn organisaties die inclusie hoog in het vaandel hebben staan. Zodra we samen 3 verhalen hebben gemaakt kun je VerhalenPartner worden van hoiUtrecht.

Als partner help je mee met de verspreiding van verhalen. Dan kan door het te delen op sociale media. Ook is het mogelijk een verhaal te publiceren in nieuwsbrief of magazine. Of ruimte beschikbaar te stellen voor een verhalenexpositie.

Daarnaast werken we graag samen door kennis te delen, elkaar te ondersteunen en te versterken. Door een uitnodiging voor een evenement of een oproep te delen. We werken samen in de voorbereiding van een evenement of promoten elkaars inclusieve activiteiten.

Nieuwsbericht

We kondigen het partnerschap aan in ons nieuwsoverzicht. En wij delen dat via onze sociale media kanalen en de nieuwsbrief.

Logo

Wij plaatsen jullie logo op onze openingspagina. Wat doorlinkt naar een pagina met de verhalen die we samen gemaakt hebben.

Co-profilering

Wij zien graag een vermelding van hoiUtrecht op jullie website tegemoet.

VerhalenPartner worden

Geïnteresseerd in samenwerking? We maken graag vrijblijvend (online) kennis. In overleg geven we ons partnerschap vorm.