Verhalen exposeren

Inspirerende Utrechters in beeld.

Wil jij positieve verhalen exposeren? In het theater of een winkel? Op kantoor of een festival? Als onderdeel van een programma of in combinatie met een andere tentoonstelling? Heb je een etalageraam of lege wand die je graag opvult? Het kan allemaal.

Onze hoofdpersonen en wij zijn hartstikke blij met elke vorm en plek. De posters mogen zelfs op het toilet hangen, daar hebben mensen toch even de tijd om een verhaal te lezen.

Neem contact met ons op om de volgende mogelijkheden te bespreken:

Verhalenposters

Samen kiezen we passende verhalen uit de bundel voor jouw expositie. Wij maken de posters op en komen ze op locatie plaatsen.

Data en locaties

Geef ons de data en locaties door. En of er mogelijkheid is om meer informatie over hoiUtrecht te delen. Zoals over je verhaal delen, de bundel, herpublicaties en de verhalenexpositie. We kunnen kaarten en flyers aanleveren of een informatiestand bemannen.

Eerdere exposities

Zie het nieuwsoverzicht voor eerdere exposities en tournees:

Verhalenexpositie Storytellingfestival Vertel! Nieuwe Buren

Verhalenexpositie tijdens festival Vertel! op 13 mei

Op 13 mei vindt storytelling festival Vertel! plaats bij Theater Kikker met verhalenexpositie van hoiUtrecht. Het thema is nieuwe buren.

Storytelling Festival Vertel! Theater Kikker

Verhalenexpositie tijdens festival Vertel!

Van 27-29 mei vindt storytelling festival Vertel! plaats bij Theater Kikker met verhalenexpositie en luisterverhalen van hoiUtrecht.

Verhalenexposities bij Theater Kikker

Herkansing voor expo’s bij Theater Kikker

In februari 2022 zijn er diverse exposities bij Theater Kikker. In de foyer kun je verhalen lezen uit de bundel van hoiUtrecht.