Steun hoiUtrecht

Voordat je je financiële steun betuigt, vertellen wij eerst weten wat we doen, waarom en voor wie. Daarna lichten we toe wat we met jouw bijdrage doen en wat je ervoor terug krijgt. Stichting hoi heeft de ANBI-status, dus je donatie is aftrekbaar van de belasting.

Ben je al op de hoogte en wil je direct doneren? Maak een bedrag over op NL66 TRIO 0788 7841 29 ten name van Stichting hoi.

Over hoiUtrecht

hoiUtrecht geeft een stem aan mensen die (dagelijks) uitdagingen overwinnen. Inspirerende Utrechters die positieve, tiprijke verhalen delen. Wij bieden drie podia: de online bundel, verhalenexposities en herpublicaties in lokale media en landelijke magazines.

Bewustwording, participatie en inclusie

De verhalen zijn voor iedereen, omdat we allemaal van elkaar kunnen leren. Door middel van ervaringsverhalen werken wij aan bewustwording. Zodat we ruimte creëren voor participatie in een inclusieve samenleving.

Verbinding en onderzoek

Wij verbinden mensen en organisaties met elkaar, zodat ze samen aan inclusie kunnen werken. En we faciliteren onderzoek onder studenten. Om ze op jonge leeftijd te laten proeven van inclusie. En wat dat betekent voor de inrichting van de samenleving.

hoiUtrecht maken we samen

Wij willen dit werk graag voortzetten de komende jaren. Om de doelen en activiteiten van hoiUtrecht te blijven realiseren zijn wij op zoek naar financiering. Bij particulieren, bedrijven en fondsen.

Elke bijdrage is welkom. Wat doen wij met jouw bijdrage?

Co-profilering als dank aan fondsen en bedrijven

De verbondenheid met organisaties die hoiUtrecht steunen willen wij graag tonen. De blijk van waardering wordt omgezet in naamsbekendheid en positieve berichtgeving.

Logo bij verhaal of activiteit

Zodra het verhaal verschijnt of activiteit plaatsvindt, halen we de samenwerking aan. Bij het verhaal of tijdens het evenement tonen we jullie logo. We verspreiden het nieuws via sociale media, waarbij we de organisatie noemen.

Indien er meer dan drie verhalen of activiteiten worden gesteund, dan doen wij nog meer:

Logo op de homepage

Op de homepage komt het logo. Daar kan een link naar keuze aan toegevoegd worden.

Nieuwsbericht

Wij wijden een nieuwsbericht aan jouw organisatie als partner. Hier kun jij met jouw bedrijf aan refereren en hoiUtrecht zal dat andersom ook doen in persvoorlichting. Wij brengen de samenwerking onder de aandacht op onze sociale media en in de nieuwsbrief.

In de media

hoiUtrecht wordt regelmatig aangehaald door andere media, zoals magazines, TV en radio. Wij vragen altijd onze partners te vermelden.

Liever anoniem

Blijf je liever anoniem als donateur? Dan zwijgen wij over jouw bijdrage.

Nuttig om te weten

Informatie over het bereik van hoiUtrecht en onze ANBI-status:

Bereik

Voor een actueel overzicht van ons bereik verwijzen we naar Feiten en cijfers.

ANBI-status

hoiUtrecht heeft de ANBI-status, dus jouw financiële steun is aftrekbaar op je inkomstenbelasting. Voor bedrijven geldt dat deze bijdrage telt als uitgave op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan per mail contact met ons op.

hoiUtrecht steunen?

Wil jij of jouw organisatie hoiUtrecht steunen? Maak een bedrag over op NL66 TRIO 0788 7841 29 ten name van Stichting hoi.

Namens alle hoofdpersonen en het hoiTeam: enorm bedankt!