Verslag partnermiddag 2017

Organisatie Partnermiddag

Het was een mooie middag waarbij al onze partners, een aantal relaties en ook fondsen aanwezig waren. Veel mensen en organisaties die elkaar nog niet kenden, ook al werkt menigeen al jaren in de (Utrechtse) zorg, welzijn of belangenbehartiging.

Kennismakingsspel

We begonnen met een leuke manier van kennismaken, op zoek naar onze gemeenschappelijke basis. Leuk om te constateren dat hoiUtrecht gemaakt wordt samen met stadsgenoten, maar ook met mensen uit de provincie en zelfs de Achterhoek.

VerhalenWorkshop

Daarna hebben we verhalen geschreven. Althans een beginnetje gemaakt, door middel van onze gloednieuwe VerhalenWorkshop. Het was een feest om die met alle deelnemers te mogen uitproberen.

Een paar mooie quotes uit de verhalen:

De kleine en alledaagse dingen die je bijna zou vergeten maar veelzeggend zijn…zoals gewoon iedere dag naar je werk gaan.

Willen leren op de computer en nieuwe telefoon om toch contact te hebben met iedereen, ondanks dat hij doof is.

Kruisbestuiving

Ten slotte hebben we elkaar op thema opgezocht op zoek naar kansen voor kruisbestuiving. Er werden veel ervaringen en tips uitgewisseld, alsook visitekaartjes en energie.

Partnermiddag 2018

Het was goed toeven in Bedrijvencentrum Hooghiemstra, met een fantastisch uitzicht over Utrecht en de liefdevolle catering van Net ff Anders. Hoe verschillend we ook allemaal zijn, over één ding waren we het eens: volgend jaar weer een partnermiddag!

Tips

Volgende
Vorige