Nieuwe vrijwilligers!

Bij de creatie van hoiUtrecht waren al een aantal professionals betrokken die hun tijd en expertise belangeloos hadden ingezet. Waaronder Carina van Roekel als webredacteur en Ingrid Koppelaar als verspreider. Beiden hebben ten tijde van de lancering hoiUtrecht een flinke zet gegeven, waarvoor wij ze enorm dankbaar zijn.

Inmiddels zijn beide dames ‘gepromoveerd’ tot schrijver van hoiUtrecht. Zo zie je maar: je weet niet hoe een koe een haas vangt.

Karin Visser

Dat geldt ook voor Karin. Nadat ze het verhaal over haar zoon met down syndroom had gedeeld, gaf ze aan meer te willen doen voor hoiUtrecht. Met als resultaat dat ze ons nu bijstaat met fondsenwerven en later dit jaar hoopt ze een bijdrage te kunnen leveren met de organisatie van activiteiten.

Josje Melis

Josje is supporter van hoiUtrecht. Een bijzondere, want ze komt uit Rotterdam. Desondanks (hihi) hebben wij haar wel eens benaderd voor redactiewerk. Dat beviel ons en haar goed, dus bood ze aan vaker beschikbaar te zijn. Aangezien wij steeds meer ingezonden verhalen ontvangen, zullen wij daar zeker gebruik van blijven maken.

Vandaag dus geen verhaal, maar zetten wij deze vrijwilligers graag in het zonnetje: heel hartelijk bedankt voor jullie inzet dames!

Volgende
Vorige