hoiUtrecht op Instagram

hoiUtrecht op Instagram

hoiUtrecht is sinds kort actief op Instagram. Wij hopen hiermee een jongere doelgroep te bereiken. Door positieve verhalen, tips en quotes te delen werken we aan bewustwording.

Instagram

Wij zijn nu een maand actief op Instagram en we lichten iedere week een verhaal uit. Speciaal voor Instagram heeft onze bijna blinde vormgeefster Agnieszka een ontwerp gemaakt om quotes en tips te delen. Deze worden afgewisseld met foto’s van onze hoofdpersonen.hoiUtrecht op Instagram

Wij hopen zo snel mogelijk onze 100e volger te verwelkomen.

Community

Niet alleen op Instagram groeit de community. Onlangs zijn we op Twitter over de magische grens van 1.000 volgers gegaan.

Ook op Facebook groeit hoiUtrecht door. Samen met Linkedin, Youtube en de abonnees van de nieuwsbrief bestaat de online community nu uit ruim 1.600 volgers. Samen met hen bereiken we wekelijks zo’n 3.000 tot 4.000 mensen.

Verhalenbundel

Ook de online verhalenbundel blijft records breken. Er staan 90+ verhalen van zo’n 150 hoofdpersonen. Samen met herpublicaties in kranten en magazines zijn deze 72.000 keer gelezen.

Oproep

Om bewustwording te blijven creëren, is het belangrijk dat de hoiUtrecht community blijft groeien. Deel de posts, stories en retweet. Zo worden de verhalen steeds vaker gelezen door een breed publiek en hebben ze de meeste impact op jouw omgeving.

Ook op de hoogte blijven?

Volg hoiUtrecht op jouw favoriete medium:
Volg ons Volg ons Volg ons Volg ons Volg ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Volgende
Vorige