Toen wij Sagar interviewden over zijn opleiding en werk als chefkok, heeft hij ons een heerlijk recept gegeven:
Recept voor Pompoensoep
Ingrediënten voor 3-4 personen:
1 ui
3 knoflookteentjes
1 pompoen (geschild en in stukjes)
3 eetlepel paprikapoeder
3 eetlepel curry kruiden
gemberpoeder
komijn
scheutje room
peper en zout
2 blokjes groentebouillon
1 liter water
Pompoen in stukjes in de oven doen (200 graden 20 minuten). Ui in pan met olie bakken tot ze goud bruin zijn, water en bouillon erbij doen. Ook paprikapoeder, curry, gemberpoeder, komijn en de stukjes pompoen toevoegen. Laten koken. Pureren met de staafmixer en op smaak brengen met een scheutje room, peper en zout.
Eet smakelijk!
Als jij de Soep van Sagar hebt gemaakt, laat ons dan weten wat jij er van vond?