Nieuw teamlid: fotograaf Angela Jütte

hoiUtrecht Angela Jutte fotograaf

Naast geschreven verhalen publiceert hoiUtrecht ook fotoverhalen. Angela Jütte heeft als grote hobby fotograferen vandaar dat we haar toevoegen als fotograaf aan het team van hoiUtrecht. Zij leverde al een bijdrage aan het fotoverhaal over de Buurtcamping.

Even voorstellen

Angela Jütte is geen onbekende voor hoiUtrecht. Haar verhaal verscheen vorig jaar op deze site. Zij werkt als ervaringsdeskundige bij LFB. Angela geeft onder andere trainingen, ontwerpt en bedenkt van verschillende werkvormen, werkt mee aan de Facebook-pagina en de website. Ook fotografeerde Angela haar LFB-collega Ellis en werkten de dames mee aan het item voor Tour d’initiative van de gemeente Utrecht.

Passie voor fotografie

Angela wordt regelmatig gevraagd om bijeenkomsten en congressen te fotograferen. Tot de opdrachtgevers van Angela horen UWV, Ministerie van VWS, Tranzo en Nuon. Ook zijn een aantal foto’s van haar te zien in Parijs. Angela won een fotowedstrijd van het Kennisplein met het thema Ouderen in het vizier,

Inmiddels volgt Angela een opleiding aan de fotovakschool in Amsterdam. En daar is ze terecht erg trots op. Angela: “Ik ga de komende tijd vast veel nieuwe dingen leren. Het is voor mij een mooie uitdaging om met hoiUtrecht samen te werken”.

Volg Angela

Op de hoogte blijven van wat het werk van Angela? Bekijk haar portfolio en like haar pagina op Facebook.
Angela van harte welkom in ons midden en veel plezier met fotograferen!

Volgende
Vorige