Nieuwe VerhalenPartner: Buurtcamping Utrecht

De Buurtcamping Utrecht 2017

Wij mogen weer een nieuwe VerhalenPartner aan het rijtje toevoegen. Met De Buurtcamping Utrecht staat de teller op negen partners.

De Buurtcamping Utrecht

Stichting De Buurtcamping is een landelijke organisatie en heeft als doel om binnen een paar jaar heel Nederland samen te laten kamperen. Zij willen iedereen een leuke vakantie bieden maar vooral ook bijdragen aan gezelligere en socialere samenleving.

Ieder jaar tovert De Buurtcamping stadsparken in verschillende steden om tot buurtcampings, zo ook in Utrecht. Van 7 tot en met juli 9 strijken campings neer in het Noordse Park, Majellapark en Park De Gagel.

Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van kunstenaar tot ambtenaar, van muurbloempjes tot druktemakers en van studenten tot senioren. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen met de buurman, leer je elkaar beter kennen. Je bent de hele dag heerlijk buiten en iedereen is gelijk.

Zowel hoiUtrecht als De Buurtcamping Utrecht willen de diverse mensen die een buurt rijk is dichter bij elkaar brengen.

Samenwerking

Zoals al onze verhalenPartners, gaat De Buurtcamping Utrecht ons ondersteunen met bemiddelen en verspreiden. Daarnaast kunnen vrijwilligers van de Buurtcamping deelnemen aan onze gezamenlijke VerhalenWorkshop. Zo kunnen ook zij aan de slag met alle bijzondere en persoonlijke verhalen van betrokkenen en bezoekers tijdens het Buurtcamping weekend.

Bemiddeling

Helpen met het vinden van hoofdpersonen die hun verhaal, ervaring en tips willen delen. De Buurtcamping bemiddelde al voor het verhaal van Jan. Jan is een enthousiaste vrijwilliger bij verschillende organisaties in Utrecht. Vorig jaar was hij zelfs Burgemeester van De Buurtcamping in het Noordse Park in de wijk Ondiep.

Verspreiding

De Buurtcamping Utrecht helpt mee met het verspreiden van onze verhalen op sociale media. Volg De Buurtcamping Utrecht en je volgt hoiUtrecht.

Wij zijn trots dat De Buurtcamping Utrecht onze partner wil zijn en kijken uit naar verdere samenwerking!

Volgende
Vorige