Verhalen maken de mens. Inspirerende Utrechters aan het woord.

Niet 1 maar 2 nieuwe verspreiders

hoiUtrecht wordt verspreid via sociale media. Nadat een verhaal verschijnt op vrijdag wordt het het hele weekend gedeeld door volgers, hoofdpersonen en genoemde hulporganisaties. Sommige fans doen dat trouw elke week.

Van hoofdpersoon tot ambassadeur

Karen de Nooijer was onze allereerste hoofdpersoon. Zij durfde het avontuur met ons aan en heeft het verhaal over haar dochter met down syndroom gedeeld. Ook heeft ze meegewerkt toen hoiUtrecht werd benaderd door CampusBlog en CampusTalk. Sinds onze officieuze start in de zomer van 2015 is Karen een ware ambassadeur. Haar reden:

Ik vind hoiUtrecht een super mooi initiatief en dan is liken en delen maar een kleine moeite.

Op deze manier willen wij Karen bedanken voor haar inzet dusver en vermelden wij haar graag op onze verspreiderspagina. Volg jij Karen, dan volg jij ons.

Update: nog 2 nieuwe verspreiders

Net als Karen zijn Waldo Aikema en Klaske de Vries ware ambassadeurs geworden sinds zij hun verhalen hebben gedeeld.

Aanmelden als verspreider

Dit is wat Ady Hoitink heeft gedaan: zij heeft ons gemaild en aangeboden haar kanalen in te zetten om onze verhalen te delen. Zelf is ze werkzaam bij Buro Verschillig en actief voor Kracht van Zuilen en de Coalitie voor Inclusie. Volg jij Ady, dan volg jij ons.

Wil jij ook meehelpen?

Het lijkt niet veel, delen kan met een klik op een knop. Zoals Karen al zegt: het kost geen moeite, ze doet het graag. Echter, voor hoiUtrecht, onze hoofdpersonen en alle hulporganisaties is het ontzettend waardevol. Hoe verder een verhaal verspreid wordt, hoe meer mensen geïnspireerd raken.

Ook als je (nog) niet vermeld staat op de verspreiderspagina, wij zijn jou enorm dankbaar!

Volgende
Vorige