Niet 1 maar 2 nieuwe verspreiders

Nadat een verhaal verschijnt op hoiUtrecht wordt het verspreid via sociale media, meestal op vrijdag. Het hele weekend wordt het verhaal gedeeld door volgers, hoofdpersonen en genoemde hulporganisaties. Sommige fans doen dat trouw elke week.

Van hoofdpersoon tot ambassadeur

Karen de Nooijer was onze allereerste hoofdpersoon. Zij durfde het avontuur met ons aan en heeft het verhaal over haar dochter met down syndroom gedeeld. Ook heeft ze meegewerkt toen hoiUtrecht werd benaderd door CampusBlog en CampusTalk. Sinds onze officieuze start in de zomer van 2015 is Karen een ware ambassadeur. Haar reden:

Ik vind hoiUtrecht een super mooi initiatief en dan is liken en delen een kleine moeite.

Volg Karen op Twitter, dan volg jij hoiUtrecht.

Aanmelden als verspreider

Dit is wat Ady Hoitink heeft gedaan: zij heeft ons gemaild en aangeboden haar kanalen in te zetten om onze verhalen te delen. Zelf is ze werkzaam bij Buro Verschillig en actief voor Kracht van Zuilen en de Coalitie voor Inclusie.

Op deze manier willen wij Ady bedanken voor haar inzet dusver en vermelden wij haar graag op onze verspreiderspagina.

Volg jij Ady, dan volg jij ons.

Wil jij ook meehelpen?

Het lijkt niet veel, delen kan met een klik op een knop. Zoals Karen al zegt: het kost weinig moeite, ze doet het graag. Hoe vaker een verhaal gedeeld wordt, hoe meer mensen geïnspireerd raken. Voor hoiUtrecht, onze hoofdpersonen en alle hulporganisaties is de inzet van elke verspreider ontzettend waardevol.

Ook als je (nog) niet vermeld staat op de verspreiderspagina, zijn wij jou enorm dankbaar!

Volgende
Vorige