Steun hoiUtrecht

Voordat je je financiële steun betuigt, vertellen wij eerst weten wat we doen, waarom en voor wie. Daarna lichten we toe wat we met jouw bijdrage doen. Wat je ervoor terug krijgt en dat een donatie aftrekbaar is van de belasting.

Ben je al op de hoogte en wil je direct doneren? Maak een bedrag over op NL66 TRIO 0788 7841 29 ten name van Stichting hoi. Vermeld eventueel een bepaald doel voor jouw bijdrage.

Over hoiUtrecht

hoiUtrecht geeft een stem aan mensen die (dagelijks) uitdagingen overwinnen. Inspirerende Utrechters die positieve, tiprijke verhalen delen. Wij bieden drie podia: de online bundel, verhalenexposities en herpublicaties in lokale media en landelijke magazines.

Bewustwording, participatie en inclusie

De verhalen zijn voor iedereen, omdat we allemaal van elkaar kunnen leren. Door middel van ervaringsverhalen werken wij aan bewustwording. Zodat we ruimte creëren voor participatie in een inclusieve samenleving.

Verbinding en onderzoek

Wij verbinden mensen en organisaties met elkaar, zodat ze samen aan inclusie kunnen werken. En we faciliteren onderzoek onder studenten. Om ze op jonge leeftijd te laten proeven van inclusie. En wat dat betekent voor de inrichting van de samenleving.

hoiUtrecht maken we samen

Wij willen dit werk graag voortzetten de komende jaren. Om de doelen en activiteiten van hoiUtrecht te blijven realiseren zijn wij op zoek naar financiering. Bij fondsen, bedrijven en particulieren.

Elke bijdrage is welkom. Heb je een bepaald doel voor ogen? Vermeld het dan in de omschrijving van de overboeking.

Met een bedrag van bijvoorbeeld:

  • 250 euro kunnen wij een verhalenexpositie organiseren of als standhouder deelnemen aan een evenement.
  • 500 euro kunnen wij een ervaringsverhaal maken en (blijven) verspreiden via onze podia.
  • 750 euro kunnen wij samen met het Solgu en LFB een evenement bezoeken. En maken we een fotoverhaal met tips en tops wat we gericht verspreiden onder evenementenorganisaties.

Co-profilering als dank

De verbondenheid met organisaties die hoiUtrecht steunen willen wij graag tonen. De blijk van waardering wordt omgezet in naamsbekendheid en positieve berichtgeving.

Logo bij verhaal of activiteit

Zodra het verhaal verschijnt of activiteit plaatsvindt, halen we de samenwerking aan. Bij het verhaal of tijdens het evenement tonen we jouw logo. We verspreiden het nieuws via sociale media, waarbij we jouw organisatie noemen.

Indien jij meer dan drie verhalen en/of activiteiten sponsort, doen wij nog meer:

Logo op de homepage

Op de homepage komt het logo. Daar kan een link naar keuze aan toegevoegd worden.

Nieuwsbericht

Wij wijden een nieuwsbericht aan jouw organisatie als partner. Hier kun jij met jouw bedrijf aan refereren en hoiUtrecht zal dat andersom ook doen in persvoorlichting. Wij brengen de samenwerking onder de aandacht op onze sociale media en in de nieuwsbrief.

In de media

hoiUtrecht wordt regelmatig aangehaald door andere media, zoals magazines, TV en radio. Wij vragen altijd onze partners te vermelden.

Liever anoniem

Blijf je liever anoniem als donateur? Dat zwijgen wij over jouw bijdrage.

Nuttig om te weten

Informatie over het bereik van hoiUtrecht en onze ANBI-status:

Bereik

Voor een actueel overzicht van ons bereik verwijzen we naar Feiten en cijfers.

ANBI-status

hoiUtrecht heeft de ANBI-status, dus jouw financiële steun is aftrekbaar van de belasting. Bovendien telt deze bijdrage mee als uitgave op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan per mail contact met ons op.

hoiUtrecht steunen?

Wil jij of jouw organisatie hoiUtrecht steunen? Maak een bedrag over op NL66 TRIO 0788 7841 29 ten name van Stichting hoi. Vermeld eventueel een bepaald doel voor jouw bijdrage.

Namens alle hoofdpersonen en het hoiTeam: enorm bedankt!