Logo hoiUtrecht

hoi !
Een speciaal bericht voor jou, omdat jij je verhaal hebt gedeeld op hoiUtrecht.

Mooi nieuws: hoiUtrecht bestaat 5 jaar! En in juni verscheen het 100e verhaal! De bundel is gevuld met verhalen over uitdagingen aangaan, talenten inzetten en meedoen. Tiprijke verhalen van bijzondere Utrechters. Met als doel bewustwording en een inclusief Utrecht. Wij zijn jou ontzettend dankbaar voor het delen van je verhaal!
Vijf
Hoe gaat het met jou?
Sommige verhalen zijn van een paar jaar geleden. Er kan veel gebeuren in een korte tijd. Wij zijn benieuwd hoe het nu met jou gaat? Je kunt ons een berichtje sturen via deeljeverhaal@hoiutrecht.nl. Wij horen graag van je!

Nieuwsbrief
En dan nog dit: wij versturen regelmatig een nieuwsbrief. Met nieuwe verhalen en het laatste nieuws. Hieronder een voorproefje. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen hoef je niets te doen. Mocht je je willen uitschrijven dan kan dat hier: uitschrijven.

Veel leesplezier!
Het hoiTeam

Nieuwe verhalen

Elke dag opnieuw zal er vreugde zijn

"Een positieve mindset vind ik heel belangrijk. Iedere dag opnieuw zal er vreugde zijn."

Zoektocht naar nieuw evenwicht

"Mijn credo was: niet mauwen maar bouwen. Ik ontdekte hoe waardevol en helend het delen van verdriet en pijn kan zijn."

Start van een nieuwe droom

"Zitvolleybal geeft nieuwe kansen en mogelijkheden. Je krijgt weer een eigen doel, teamdoelen en je gaat ergens samen voor."

Laatste nieuws

hoiUtrecht bestaat vijf jaar

De afgelopen vijf jaar zijn ruim 100 verhalen verschenen. hoiUtrecht is gegroeid met herpublicaties en verhalenexposities.

Update Marjanne: op naar het komende jaar

Hoofdpersoon Marjanne blikt terug op 2020 en kijkt vooruit naar het nieuwe jaar. Hoe gaat zij om met de coronamaatregelen?

Nieuwe VerhalenPartner: Theater Kikker

Theater Kikker brengt graag verhalen van de ‘gewone’ Utrechter naar buiten. Verhalen die verwonderen, intrigeren en tot nadenken stemmen.
hoiUtrecht maken we samen
2020-10-24 hoiUtrecht Partners
An image of...
custom custom custom custom custom custom
MailPoet