2 nieuwe verspreiders: Carla & Malene

Foto Carla & Malene

Carla Sloof en Malene Duijst zijn onze twee nieuwe verspreiders. We stellen ze graag aan jullie voor.

Over Carla

Carla is een oude bekende van hoiUtrecht. Ze was een van onze allereerste volgers op Twitter. Vorig jaar heeft ze het verhaal ‘Buitenspelen‘ over haar dochter Marit op hoiUtrecht gedeeld.

Ook was het gezin betrokken bij project ‘Kids4All’ van U Onbeperkt en schitterden beide dochters in het fotoverhaal ‘Ik neem je mee‘. Sinds kort is Carla zeer actief in het verspreiden van ons nieuws en natuurlijk de verhalen.

Carla zei het volgende over haar uiteenlopende bijdrages aan hoiUtrecht:

Ik volg hoiUtrecht vanaf het begin en vind het een erg goed en leuk initiatief. Omdat ik houd van schrijven en het lezen van andermans ervaringen, heb ik na een tijdje aarzelen zelf een verhaal geschreven en ingediend.

Dat verhaal is later nog een keer gepubliceerd in de nieuwsbrief Zeldzaam, van de vereniging VGnetwerken, waar ik sinds vorig jaar voorzitter ben. Ik deel graag de verhalen die op hoiUtrecht verschijnen, om meer mensen te laten lezen over onze bijzondere stad- en buurtgenoten.

Carla hoopt dat wij – samen met VGnetwerken – nog meer zeldzaam mooie verhalen kunnen delen in de toekomst. Je volgt Carla op Twitter.

Over Malene

Waar Carla mantelzorger is voor haar dochter, vertegenwoordigt Malene mantelzorgers en hun belangen bij Platform Mantelzorg in Amsterdam. Malene:

Verhalen zijn heel belangrijk, ze vormen de basis van ons werk.

Verhalen zijn bij Platform Mantelzorg Amsterdam onderdeel van het beleid. De gemeente wil daarmee steeds meer nieuwe burgers – en mantelzorgers – bereiken. Je volgt Malene via PMA op Twitter.

Ook verspreider worden?

Wij vinden het belangrijk dat de verhalen van hoiUtrecht zoveel mogelijk mensen bereiken. Trouwe volgers delen wekelijks onze verhalen via sociale media. Dankzij deze verspreiders bereiken we meer mensen.

Zie jij – net als Carla en Malene – de meerwaarde van ervaringsverhalen? Wil je ons helpen met verspreiden? Volg ons dan en deel mee. Je krijgt dan een eervolle vermelding op onze verspreiderspagina.

Volg ons Volg ons Volg ons

Ook als je (nog) niet vermeld staat op de verspreiderspagina, zijn wij jou enorm dankbaar!

Zelf je verhaal schrijven

Carla heeft geaarzeld, maar uiteindelijk toch Marit’s verhaal geschreven. Op hoiUtrecht publiceren wij regelmatig ingediende verhalen. Wellicht twijfel jij ook? Weet dan: al verschillende gastschrijvers zijn je voorgegaan.

Heb je hulp nodig? Download dan het stappenplan zelf schrijven of meld je aan voor de VerhalenWorkshop.

Verhalen van hoiUtrecht publiceren

Ben jij, je website, magazine of ander medium geïnteresseerd in het publiceren van een verhaal van hoiUtrecht? Laat het ons per mail weten in welk verhaal je geïnteresseerd bent.

Volgende
Vorige