Record: 20.000 unieke bezoekers

Mijlpalen

Afgelopen weken heeft online verhalenbundel hoiUtrecht weer een aantal records gebroken. Zowel op onze sociale media als de website.

Volgers

Op Facebook verwelkomden we vorige week onze 350e volger. Op Twitter staat de teller op 900. Samen met de abonnees van de maandelijkse nieuwsbrief en de volgers op Linkedin en Youtube heeft hoiUtrecht ruim 1.300 volgers.

Op Linkedin delen we alle werk-gerelateerde verhalen. Op Youtube delen we onze videoverhalen en is er ook een playlist met items over hoiUtrecht.

Je kunt hoiUtrecht inmiddels ook op Instagram volgen. Dat account zal binnenkort door Agnieszka beheerd en gevuld worden met foto’s en quotes van onze hoofdpersonen.

Bezoekers

Inmiddels staan er 67 verhalen op hoiUtrecht. Met name de verhalen van Andrea Schouw – Naphegyi en Martin Los droegen bij aan de doorbraak in bezoekersaantallen.

In totaal zijn de pagina’s van hoiUtrecht 50.000 keer bezocht. Alle verhalen samen zijn 28.000 keer gelezen door 20.000 unieke bezoekers. Een kwart daarvan de bezoekers komt regelmatig terug. Maar gelukkig bereiken we ook nog steeds nieuwe lezers!

Volgende
Vorige