Verhalen maken de mens. Inspirerende Utrechters aan het woord.

Partner worden

hoiUtrecht biedt een podium blijven bieden aan zij die een ziekte, beperking of stoornis hebben. Wij blijven ons best doen om te laten zien er bij jou in de buurt woont, hoe hij of zij omgaat met persoonlijke uitdagingen of hoe jij van hun tips en trucs kunt leren.

Tot nu toe

Sinds eind 2015 ondersteunt de Gemeente Utrecht ons vanuit het initiatievenfonds. Daarmee was de eerste, grote financiële partner een feit. Met de verleende subsidie had het hoiTeam voldoende middelen om op te starten. Met een bijdrage uit het DELA goededoelenfonds hebben we inmiddels een verhalenrijk 2016 afgerond. En in 2017 gaan we onverminderd enthousiast door.

Momenteel staan er 50+ verhalen online. Ook zijn hoiUtrecht én de hoofdpersonen meerdere malen door andere media aangehaald en zelfs vastgelegd op film.

Draagvlak en bereik

Elke vrijdag een nieuw verhaal. En elke week wordt dat nieuwe verhaal door meer mensen gelezen dan het verhaal van de week ervoor. En daar blijft het niet bij. Die lezers, veelal nieuwe bezoekers van de website, lezen ook eerder verschenen verhalen.

Op de sociale media neemt het aantal volgers wekelijks toe. hoiUtrecht heeft inmiddels 1200 volgers op verschillende sociale media, waardoor we elk weekend 5.000 mensen bereiken. Niet alleen in Utrecht, maar over heel Nederland. Daarnaast ontvangen onze hoofdpersonen en wij louter positieve reacties. Niet alleen van lezers, maar ook van aanverwante organisaties.

Doelen

Wij willen een podium (blijven) bieden aan zij die een ziekte, beperking of stoornis hebben. Om te laten zien er bij jou in de buurt woont. Hoe hij of zij omgaat met persoonlijke uitdagingen en hoe jij van hun tips en trucs kunt leren. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Je kunt van elkaar leren en misschien vind je die hulp wel bij jou om de hoek.

Wij willen dit werk graag voortzetten de komende jaren. Om de doelen van hoiUtrecht te blijven realiseren zijn wij op zoek naar financiering. Bij fondsen, bedrijven en particulieren. Met een bijdrage van 600 euro kan hoiUtrecht al een nieuw verhaal maken.

Wat krijgt u ervoor terug?

hoiUtrecht wil elke vorm van partnerschap belonen met co-profilering. De verbondenheid met organisaties die hoiUtrecht steunen willen wij graag tonen. De blijk van waardering wordt omgezet in naamsbekendheid.

Nieuwsbericht

Allereerst wijden we een nieuwsbericht aan uw organsatie als nieuwe partner. Hieraan kan de partner refereren en hoiUtrecht zal dat andersom ook doen in persvoorlichting. Wij brengen het voorts onder de aandacht op onze sociale media en in de nieuwsbrief.

Logo op de homepage

Op de landingspagina komt er een vermelding met logo en link naar uw website.

In de media

hoiUtrecht wordt regelmatig aangehaald door andere media, zoals magazines en op TV. We zorgen er dan voor dat al onze partners vermeld worden.

Bij het verhaal

Indien uw organisatie genoemd wordt door een hoofdpersoon, komt dit terecht in het informatieblok bij het verhaal. Daarin kunnen contactgegevens en de link naar uw website gedeeld worden. Zodra het verhaal verschijnt, halen we deze vermelding aan op de sociale media.

Contact

Wilt u of uw organisatie hoiUtrecht steunen? Neem dan contact met ons op.

Alvast bedankt!