Partner worden

hoiUtrecht is een online bundel gevuld met positieve en inspirerende verhalen van Utrechters. Om de continuïteit te waarborgen, zijn wij op zoek naar partners. Wat houdt het partnerschap voor hoiUtrecht in?

Voor iedereen

Ons doel is mensen te verbinden, te inspireren en hen bewust te maken van zichzelf en hun omgeving.

hoiUtrecht stimuleert mensen elkaar te helpen en van elkaar te leren; zo laagdrempelig en dichtbij mogelijk.

Wij bieden een podium aan inspirerende Utrechters en dat blijven we graag doen, samen met partners.

Tot nu toe

Sinds eind 2015 steunt de Gemeente Utrecht ons vanuit het initiatievenfonds. Ook middelen uit het DELA goededoelenfonds hebben bijgedragen aan het voortbestaan van hoiUtrecht.

Naast financiële partners hebben we zeven VerhalenPartners. Partijen met dezelfde doelen als hoiUtrecht, die ons helpen met bemiddeling en verspreiding. Met een aantal organiseren we gezamenlijke activiteiten of maken wij samen verhalen.

37

teamleden, vrijwilligers & verspreiders

Draagvlak en bereik

Elke week een nieuw verhaal. Dat door onze trouwe volgers wordt gelezen, maar ook bereiken we nog steeds nieuwe mensen. Bezoekers van de website die ook eerder verschenen verhalen lezen, ‘liken’ en delen. Onze hoofdpersonen ontvangen louter positieve reacties.

Een aantal van de verhalen zijn opnieuw verschenen in lokale en landelijke magazines. Daarnaast zijn hoiUtrecht én hoofdpersonen meerdere malen door andere media aangehaald en zelfs vastgelegd op film.

hoiUtrecht maken we samen

Wij willen dit werk graag voortzetten de komende jaren. Om de doelen van hoiUtrecht te blijven realiseren zijn wij op zoek naar financiering. Bij fondsen, bedrijven en particulieren. Met een bijdrage van 850 euro kan hoiUtrecht al een nieuw verhaal maken.

Wat krijgen partners ervoor terug?

hoiUtrecht wil elke vorm van partnerschap belonen met co-profilering. De verbondenheid met organisaties die hoiUtrecht steunen willen wij graag tonen. De blijk van waardering wordt omgezet in naamsbekendheid.

Nieuwsbericht

Allereerst wijden we een nieuwsbericht aan uw organisatie als nieuwe partner. Hieraan kan de partner refereren en hoiUtrecht zal dat andersom ook doen in persvoorlichting. Wij brengen het vervolgens onder de aandacht op onze sociale media en in de nieuwsbrief.

Logo op de homepage

Op de landingspagina komt er een vermelding met logo en link naar uw website.

In de media

hoiUtrecht wordt regelmatig aangehaald door andere media, zoals magazines en op TV. We zorgen er dan voor dat al onze partners vermeld worden.

Bij het verhaal

Indien uw organisatie genoemd wordt door een hoofdpersoon, komt dit terecht in het informatieblok bij het verhaal. Daarin kunnen contactgegevens en de link naar uw website gedeeld worden. Zodra het verhaal verschijnt, halen we deze vermelding aan op de sociale media.

Partner worden?

Wilt u of uw organisatie hoiUtrecht steunen? Neem dan contact met ons op.

Alvast bedankt!