Nieuwe VerhalenPartner: Net ff Anders

Logo Net ff Anders

Trots presenteren wij onze nieuwe Verhalenpartner: Net ff Anders. Het eerste commerciële bedrijf dat samen werkt met hoiUtrecht.

Net ff Anders Lunch & Events

Net ff Anders is eind 2014 begonnen met het organiseren van evenementen voor en door mensen die net een beetje anders zijn. Afgelopen zomer is de lunchroom geopend aan de Zamenhofdreef 29 in Winkelcentrum Overvecht.

De lunchroom is toegankelijk voor iedereen en daar is rekening mee gehouden: er staan bijvoorbeeld tafels zonder stoelen. Zo kunnen klanten die hun eigen (rol)stoel meenemen direct aanschuiven. Ook verzorgen ze verse afhaalmaaltijden voor mensen die minder behendig zijn in de keuken.

Sommige medewerkers zijn ook een beetje anders, maar dat weerhoudt ze niet een voltijd functie te vervullen.

Zowel hoiUtrecht als Net ff Anders gaan uit van toegankelijkheid en talent in plaats van beperkingen. Hun motto is:

Wij denken in hartjes, niet in hokjes.

Samenwerking

Zoals al onze verhalenPartners, gaat Net ff Anders hoiUtrecht ondersteunen met bemiddelen en verspreiden. Daarnaast hebben wij afgesproken samen inclusieve activiteiten te organiseren. Op tweede kerstdag is er een kerstdiner voor buurtbewoners wat plaats vindt bij Net ff Anders.

Kerstactiviteit

Samen met een aantal sponsoren verzorgen wij 26 december een kerstdiner voor buurtbewoners. Net ff Anders heeft eenzame ouderen uit de wijk uitgenodigd. Minderbedeelde en ‘andere’ mensen zijn ook van harte welkom.

Inmiddels hebben 40 mensen zich opgegeven.

Bij deze roepen wij buurtbewoners op, want er is nog plaats! Aanmelden bij Diaan kan per telefoon 06-21867914.

Bemiddeling

Helpen met het vinden van hoofdpersonen die hun verhaal, ervaring en tips willen delen. Zoals hun bijzondere medewerkers, die afgelopen woensdag zijn gefilmd voor ons eerste videoverhaal. Begin 2017 verschijnt het filmpje op hoiUtrecht.

Verspreiding

Net ff Anders helpt mee met het verspreiden van onze verhalen op sociale media. Volg Net ff Anders Events en je volgt hoiUtrecht.

Wij zijn trots dat Net ff Anders onze partner wil zijn en kijken uit naar verdere samenwerking!

Partner worden
Volgende
Vorige