Verhalen maken de mens. Inspirerende Utrechters aan het woord.

Nieuw teamlid: schrijver Trea Scholten

Trea Scholten

Trea Scholten is gek op taal. En op verhalen. Geen wonder dat je dan bij het team van hoiUtrecht aansluit.

Even voorstellen

Vanuit haar bedrijf Lef met letters schrijft Trea verhalen voor commerciële partijen en non-profitorganisaties. Samen met Annemarie van den Brink richtte ze schrijfbedrijf Tools voor Taal op.

Ze geeft regelmatig gastlessen verhalen en poëzie schrijven op scholen en allerlei instellingen. Ze houdt van spelen met taal en ontwikkelde samen met Annemarie twintig creatieve schrijfoefeningen voor laaggeletterden en mensen die de Nederlandse taal leren.

Trea organiseert regelmatig schrijfweken en weekenden in combinatie met wandelen en yoga. Tot slot: ze leest minimaal een boek per week en twittert en post op Facebook onder de hashtag #boekperweek.

Eerste verhaal

Vorige week verscheen het eerste verhaal wat Trea schreef voor hoiUtrecht. Ze interviewde de hoogbegaafde moeder Sanne, wiens dochter Sileas ook hoogbegaafd en hooggevoelig is.

VerhalenWorkshop

Sileas schitterde overigens samen met haar klasgenootjes al eerder in een verhaal op hoiUtrecht. Dat zelfgemaakte verhaal was het resultaat van onze VerhalenWorkshop. Naast Saskia Derks, zal Trea namens hoiUtrecht beschikbaar zijn als workshophost.

Volg Trea

Op de hoogte blijven van wat Trea schrijft voor hoiUtrecht? Houdt dan haar portfolio in de gaten. Of hoor je graag welke boeken ze leest en wat ze daar van vindt? Check de hashtag #boekperweek of volg haar dan op Twitter of Facebook.

Daar zul je ook andere tweets en posts van haar treffen, want sinds Trea begonnen is voor hoiUtrecht deelt ze grif onze nieuwtjes en natuurlijk de verhalen van inspirerende Utrechters.

Trea, van harte welkom in ons midden en veel plezier met verhalen maken!

Volgende
Vorige