Nieuw teamlid: Karen de Nooijer

Foto Karen de Nooijer

Al een paar maanden is Karen de Nooijer werkzaam als communitymanager bij hoiUtrecht. Ze beheert onze sociale media-kanalen, schrijft content voor Facebook, Twitter en LinkedIn. De hoogste tijd om haar voor te stellen aan het grote publiek.

Ons eerste hoofdpersoon

Via haar dochter heeft Karen jaren terug Wikke ontmoet, één van de initiatiefnemers van hoiUtrecht. Karen was de eerste Utrechter die haar verhaal vertelde op hoiUtrecht.

Ambassadeur van hoiUtrecht

Sindsdien heeft Karen meegewerkt aan de opnames voor CampusBlog en CampusTalk van RTV Utrecht. Daarnaast heeft ze als verspreider haar steentje bijgedragen door de verhalen van hoiUtrecht te delen op social media.

Karen is een ware ambassadeur van hoiUtrecht:

De kracht en moed die uit de verhalen komen raken mij steeds weer. Wij mensen worden sterker en meer volwassen van verlies en tegenslag. Je klimt uit het dal en beseft dat het leven zomaar doorgaat. En dat je krachtiger bent geworden. Soms kun je zelfs weer mensen helpen door jouw ervaring. Kortom: het leven gaat niet alleen over rozen, maar stel vooral je eigen boeket samen!

hoiTeam

Toen ze haar kennis en ervaring op gebied van sociale media aanbood, werd Karen met open armen ontvangen door het hoiTeam. Naast haar gezin, werk en mantelzorg taken beheert Karen onze pagina’s op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Volg ons Volg ons Volg ons

Karen op sociale media

Als communitymanager mag je zelf natuurlijk niet ontbreken op social media. Karen is te volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn. Sindskort is zij ook haar eigen bedrijf gestart KarenVinex Social Media. Zij helpt ondernemers in Leidsche Rijn met marketing en social media.

Karen van harte welkom in het hoiTeam en veel plezier met social media!

Volgende
Vorige