Nieuw teamlid: Agnieszka Czajkowska

Foto Agnieszka Czajkowska

Aantal van onze hoofdpersonen worden ware ambassadeurs van hoiUtrecht. Sommigen zijn zo enthousiast dat ze hun hulp aanbieden. Ze zetten hun talent en expertise graag in voor hoiUtrecht. Zo ging het ook met Agnieszka.

Agnieszka’s verhaal

Ze was trots dat ze op hoiUtrecht haar verhaal ‘Neus op het papier’ mocht delen. Vond het ook wel spannend, zo’n persoonlijk verhaal. Maar blij dat ze deel uit mag maken van een groep mensen die laten zien dat je – ondanks beperking of ziekte – een normaal leven kan leiden.

Inzet voor hoiUtrecht

Daar staat hoiUtrecht voor en dat sprak Agnieszka zodanig aan dat ze haar ontwerptalent aanbood. Dat was niet aan dovemansoren gezegd. We zijn al sinds 2015 op zoek naar een grafisch ontwerper om promotiemateriaal te ontwikkelen.

Binnenkort starten we de campagne ‘Wat is jouw verhaal’ en zul je werk van Agnieszka’s hand zien. Zowel op de website en onze sociale media, als in drukwerk dat we door de stad verspreiden. Daarnaast zal ze ook het Instagram account van hoiUtrecht gaan beheren.

Hier op hoiUtrecht kun je al werk bewonderen van Agnieszka. Ze heeft namelijk als bonusmateriaal een tekenles gedeeld. En ‘last but not least’ heeft ze Andrea’s trouwfoto nagetekend die hier op hoiUtrecht schittert naast haar verhaal ‘De diagnoseverzamelaar’.

Ander werk van Agnieszka

Eén van haar specialiteiten is het creëren van toegankelijke ontwerp. Zowel in merkbekendheid als online oplossingen. Juist doordat ze zeer slechtziend is kan ze hier op toepasselijke wijze uiting aan geven.

Als ‘Design by pxlgirl’ heeft ze haar unieke vaardigheden ingezet voor oa. het Thaise Ministerie van Publieke Werken. Ze heeft de Gemeente Woerden geadviseerd over toegankelijk ontwerp. Recent heeft ze het logo en de flyer verzorgd voor het OMB-café, wat mede gefaciliteerd wordt door Kwartiermakers Utrecht en VerhalenPartner Zorgverslimming.

Achtergrond, hobby’s en andere talenten

Oorspronkelijk is Agnieszka afkomstig uit Polen. Ze woonde en werkte in meerdere landen waaronder Duitsland, Thailand en de Verenigde Staten. Sinds ze een jaar woont ze in Nederland. Ze spreekt vloeiend Engels, Duits en haar Nederlands wordt steeds beter.

In haar vrije tijd tekent en fotografeert ze graag. Daarnaast drinkt ze thee, heel veel thee.

Volg Agnieszka

Werk van Design by pxlgirl kun je volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Voor een volledig overzicht van Agnieszka’s portfolio, kun je op Linkedin terecht.

Agnieszka van harte welkom in het hoiTeam en veel plezier met tekenen en ontwerpen!

Volgende
Vorige