Meerjarige toezegging van Gemeente Utrecht

Initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht

Goed nieuws! Het Initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht steunt hoiUtrecht voor de komende twee jaar. Afgelopen jaren steunde de gemeente hoiUtrecht al en kende het DELA goededoelenfonds ons een mooi bedrag toe. We zoeken nog aanvullende financiering, maar met deze toezegging kan het hoiTeam door tot eind 2018.

Afgelopen jaren

Inmiddels staan er sinds de lancering in december 2015 bijna 50 verhalen online. Tezamen zijn deze ruim 21.000 keer gelezen. hoiUtrecht heeft bijna 1.100 volgers op verschillende sociale media, waaronder een aantal zeer actieve verspreiders die de verhalen delen.

hoiUtrecht maken we samen!

Ook het hoiTeam groeit, inclusief een aantal vrijwilligers die het team versterken met hun kennis en expertise. Het aantal partners blijft toenemen en samen met hoiUtrecht krijgen zij steeds vaker aandacht van andere media.

Eigen verhaal indienen

hoiUtrecht werkt hard om het assortiment van verhalen uit te breiden. Naast geschreven verhalen publiceren we fotoverhalen, filmpjes en themaverhalen. Doel voor komende tijd is om te zorgen dat meer Utrechters hun eigen verhaal indienen. Binnenkort starten we met de campagne “Wat is jouw verhaal?”. In het kader van deze campagne gaan we een aantal verhalenworkshops geven, hierin leren we de deelnemers om hun eigen verhaal op papier te zetten.

Twijfel je over je schrijfkunsten? Meld je dan aan!

Meld je aan Meer informatie
Volgende
Vorige