hoiUtrecht op LinkedIn

hoiUtrecht op Linkedin

Het is de ‘week van de ondernemer’. Voor hoiUtrecht een mooi moment om onze ondernemende hoofdpersonen eens extra in het zonnetje te zetten. Een mooi moment om jullie te laten weten dat hoiUtrecht ook op het zakelijk platform LinkedIn te vinden en te volgen is. En een mooi moment om jou als Utrechtse ondernemer of werknemer op te roepen je verhaal te delen.

Ondernemende hoofdpersonen

Op hoiUtrecht verschenen al tal van verhalen van hoofdpersonen die ondanks – of liever dankzij – hun beperking, ziekte, stoornis of zorgtaken prima in staat zijn een beroep uit te oefenen. Sommigen in loondienst, anderen als ondernemer.

Door middel van de hashtag #weekvandeondernemer trokken we met diverse tweets lezers en nieuwe volgers aan.

LinkedIn

Ook collega’s en ondernemers kunnen leren van elkaar. Onze hoofdpersonen inspireren!

hoiUtrecht is al actief op Facebook en Twitter en inmiddels zijn wij te vinden op LinkedIn. Het zakelijke platform leent zich uitstekend om de verhalen te delen van onze hoofdpersonen die ondanks hun beperkingen toch een mooie carrière weten op te bouwen. Naast de verhalen houden we iedereen ook op de hoogte van de laatste nieuws en partnerschappen.

Volg ons Volg ons Volg ons

Deel je verhaal

Werk jij in Utrecht? Of ben jij zo’n Utrechter, die ondanks of dankzij je beperking, ziekte, stoornis of zorgtaken een baan of eigen bedrijf heeft?

hoiUtrecht is altijd op zoek naar mensen met een mooi verhaal. Deel jouw ervaringen. Wie weet inspireer je een ander!

Hier lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Volgende
Vorige