Happy Kids

Happy Kids FI Hartje

Wat vinden jullie fijn op school?

Happy Kids Foto1 6V

Wij hebben met elkaar opgeschreven wat we belangrijk vinden op de Happy Kids school:

de zes V’s!
Elke school zou de zes V’s moeten hebben, want die werken heel goed samen en daar krijgt iedereen een goed gevoel van.
– Justin

Wat voor vakken hebben jullie allemaal?

Rekenen, spelling, taal automatiseren, burgerschap, studievaardigheden, begrijpend lezen, natuur, buitenspelen, eten, project, happylied, naar de 7 stroompjes, stemmen/quiz, debatteren, Engels, geluk, verbinden, gast lezen, muziek, masterclass (presenteren, beleggen, minecraft enz), sportdag en gym.
Happy Kids Foto2 Snappet
Op de foto zie je hoe Snappet eruit ziet.

– Joost, 10 jaar

Wat is het leukste wat je gedaan hebt op school?

Happy Kids Foto3 Been hangen
Het leukste is dat ik elke keer met veel kinderen op het korfbalveld speel. We spelen dat we overleven in een klein huisje aan de goede kant en er is ook een kant die gevaarlijk is. In het spel ben ik 6 jaar en hang ik graag aan iemands been. Ik vind het fijn om samen met kinderen te spelen en plezier te hebben.

– Feline, 9 jaar

Hoeveel wensen heb je?

Happy Kids Foto4 Lievelingsplek
Niet veel. Ik wil dat kinderen meer mogen beslissen. We moeten te veel, bijvoorbeeld, ik moest op mijn oude school eerst drinken en dan pas eten. Dat vind ik stom, ik wil vrij zijn in wat ik doe. Op de foto mijn lievelingsplekje op de Happy Kids School omdat je er heel fijn zit. Een beetje weg van de rest en je kan er goed onder vier ogen praten.
– Sileas, 9 jaar

Hoeveel avonturen heb je beleefd?

Happy Kids Foto5a Waveboards
Happy Kids Foto5b Zeven stroompjes
We gaan vaak naar de zeven stroompjes. Daar spelen we met het water en in het water, in de blauwe Pyramide, op de touwbrug en we spelen een minecraftspel in de bosjes. In het begin vonden wij het heel spannend om met een waveboard door de tunnel naar beneden te gaan. Dat wilden we alleen als we iemand vast mochten houden. We gingen het toch doen en nu willen we niet anders meer. Wat een overwinning!

– Emma, 9 jaar en Jasja, 8 jaar

Hoe komt het voor jou dik in orde op school?

Happy Kids Foto6 Samenwerken
Je kan hier gewoon samenwerken of je nou even alleen werkt of samen. Het gaat erom dat je plezierig werkt. Omdat je dan beter jezelf kan zijn en niet hoeft te denken: “Ik moet dit van school dus dan doe ik het maar even”. Ik werk graag samen met vrienden. Samen voel ik me thuis. Je komt tot meerdere oplossingen en je leert ook van elkaar.

– Feline, 9 jaar

Wat vind jij fijn op de Happy Kids School?

Happy Kids Foto7 Sella en Emma
Dat mijn moeder de directrice is en dat ik goed met kinderen kan praten. Dan kan ik wel eens uitleggen als ze ergens mee zitten maar dan vraag ik wel altijd eerst of ik door mag vertellen wat er met ze is. Ik ben voorzitter van de leerlingenraad. Het is belangrijk dat er ook naar de kinderen wordt geluisterd.
– Emma, 9 jaar en trots op haar moeder Sella
Sella: “Mijn foto’s zijn allemaal in de natuur genomen want ik vind het heel fijn om buiten in het groen te zijn.”

Happy Kids Foto8 Schooldag feest

Volgende
Vorige