Gemeente Utrecht steunt hoiUtrecht

Gemeente Utrecht Initiatievenfonds

Met het einde van 2016 in zicht, heeft de gemeente Utrecht opnieuw financiering toegekend vanuit het Initiatievenfonds. Afgelopen zomer kende het DELA Goededoelenfonds al een mooi bedrag toe. Samen met de steun van de gemeente Utrecht kan het hoiTeam het werk tot het eind van dit jaar voortzetten.

De afgelopen 10 maanden

Inmiddels staan er sinds de lancering in 2015 meer dan 30 verhalen online. Tezamen zijn deze ruim 16.000 keer gelezen. hoiUtrecht heeft bijna 1.000 volgers op verschillende sociale media, waaronder een aantal zeer actieve verspreiders die de verhalen delen.

hoiUtrecht maken we samen!

Ook het hoiTeam groeit, inclusief een aantal vrijwilligers die het team versterken met hun kennis en expertise. Het aantal partners blijft toenemen en samen met hoiUtrecht krijgen zij steeds vaker aandacht van andere media.

Komend jaar

De komende tijd gaat hoiUtrecht het assortiment van verhalen uitbreiden. Naast geschreven verhalen wordt er plaats gemaakt voor foto’s. Het fotoverhaal van Qwin is hier het eerste resultaat van. Bovendien gaan wij aan de slag met filmpjes. Binnenkort vertellen wij hier meer over. Doel voor 2017 is om te zorgen dat meer Utrechters hun eigen verhaal indienen.

Plannen

Om deze plannen te kunnen realiseren, hopen wij ook voor de komende twee jaar op steun vanuit de gemeente Utrecht. Hierover krijgen wij binnenkort uitsluitsel.

Volgende
Vorige