DELA goededoelenfonds steunt hoiUtrecht

Logo DELA goededoelenfonds

Het goededoelenfonds van coöperatie DELA heeft hoiUtrecht een bijdrage toegekend. Hiermee is het fonds nu officieel financieel partner van hoiUtrecht.

Het thema van het fonds is: Onbeperkt! En heeft de slogan:

Met elkaar voor een ander.

Door samen iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Veel mensen met een beperking ontvangen hulp. Net als hoiUtrecht, draait het DELA goededoelenfonds dat graag om. Zodat mensen met een beperking anderen kunnen verrassen met hun kwaliteiten en talenten.

Ieder mens wil van betekenis zijn. Het DELA goededoelenfonds en hoiUtrecht willen dat iedereen ervaart dat hij of zij meedoet en ertoe doet binnen de maatschappij.

Oproep namens DELA goededoelenfonds

Het DELA goededoelenfonds nodigt mensen met een beperking uit om als vrijwilliger iets goeds te doen voor een ander. Elly, Peter en Marieke leggen uit wat het fonds daarmee bedoelt: zij hebben een beperking en doen vrijwilligerswerk.

Aanvraag indienen

Namens het DELA goededoelenfonds mogen wij iedereen in Nederland uitnodigen een aanvraag in te dienen. Meer informatie over de aanvraag en de procedure, vind je op delafonds.nl.

Partner worden
Volgende
Vorige