Deelnemen aan VerhalenWorkshop

Intussen staan er meer dan 80 inspirerende verhalen op hoiUtrecht.nl. Waaronder een aantal zelfstandig geschreven verhalen.

We hopen ervaringsdeskundigen en iedereen die privé of tijdens werk met hen te maken heeft aan te moedigen. Aan te zetten tot vragen, luisteren en daarna op te schrijven. Dat Utrechters zich uitgenodigd voelen hun verhaal te delen.

Eigen verhaal schrijven

Het liefst laten we mensen in hun eigen woorden hun verhaal vertellen, of opschrijven. Sommige mensen hebben echter moeite de juiste woorden te vinden. Vandaar dat we jou een plekje in onze VerhalenWorkshop aanbieden.

We nemen de deelnemers – letterlijk en figuurlijk – aan de hand bij het schrijven van hun verhaal.

De VerhalenWorkshop

Er zijn inmiddels drie varianten, specifiek gericht op:

  • Volwassenen
  • Kinderen
  • Koppels: jij en je begeleider
Als deelnemer word je aan de hand van vijf vragen geholpen om iets op te schrijven over je situatie. Hoe jij en mensen uit je omgeving omgaan met jouw (dagelijkse) uitdagingen. Wij benaderen het graag vanuit een positief perspectief: welke talenten je daarbij inzet of je (daardoor) hebt ontwikkeld?

Onze schrijvers begeleiden je tijdens de workshop. Ze helpen je de vragen te beantwoorden en de juiste woorden te vinden. Heb je meer hulp nodig of neem je toch liever een begeleider mee? Dan is hij of zij natuurlijk van harte welkom. Geef het wel even aan bij de aanmelding.

Aanmelden

Ben jij of zijn jullie als groep geïnteresseerd om deel te nemen aan de VerhalenWorkshop? Stuur dan een mailtje naar info@hoiutrecht.nl en we nemen dan contact met jou op!

Zodra we 15 aanmeldingen hebben, ontvang je van ons een uitnodiging met datum, tijd en locatie.

Voorbeelden

Een aantal deelnemers hebben hun verhaal ingediend bij hoiUtrecht. Bekijk hier de verhalen die als gevolg van de workshop tot stand kwamen.